Professionel vinduespolering med omtanke for miljøet!

MI-VI-REN & Service-Vagten er din lokale leverandør af vinduespolering og andre afrensningsopgaver på Fyn, Øerne og trekants områder. Vi har mere en 20 års erfaring med vinduespolering til både private og erhverv, så du kan trygt lægge dine vinduer i vores hænder.

Du bestemmer selv, hvor ofte du ønsker at få pudset vinduer. Vi kommer med faste intervaller, når det passer dig. Hvis det er enkeltstående opgaver, udfører vi også dem til perfektion.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så vis der mod forventning skulle være nogle fejl, retter vi dem op uden beregning.

Vi tilbyder hjælp til:

Vi pudser både i hånden eller med rentvandsanlæg, alt efter dine behov og ønsker. Vores dygtige vinduespudser er åbne og imødekommende, og står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Rengøringsmidler

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler til vores vinduespoleringer. Læs mere om rengøringsmidlerne her.

Bestil vinduespudser allerede i dag, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Ring på 70 20 38 75

Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser og services eller kunne du tænke dig at få hjælp af vores dedikerede medarbejdere? Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 20 38 75
mail@miviren.dk