Rengøring

MI-VI-REN & Service-Vagten er dit lokale rengøringsfirma for private og erhverv – vi løser rengøringsopgaver på hele Fyn, øerne og trekants-området.

Har du brug for en ekstra hånd i en travl hverdag, eller er du træt af selv at stå for rengøringen af din bolig? – så kan du med fordel lade MI-VI-REN står for den daglige rengøring af dit hjem.

Vi lægger stor vægt på at udføre en grundig og professionel rengøring af dit hus, lejlighed eller sommerhus. Vores dygtige medarbejder er altid imødekommende og har fokus på at give dig en god oplevelse.

Vi tilbyder en lang række rengøringsopgaver, hvor du er med til at sætte dagsordenen.

De forskellige former for privat rengøring er:

  • Regelmæssige rengøring i private hjem
  • Rengøring af sommerhuse
  • Hovedrengøring
  • Snavsrengøring
  • Fraflytningsrengøring – læs mere!
  • Rengøring af dødsbo – læs mere!

Vi kan også hjælpe med:

  • Polishbehandling af dine gulve
  • Rydning og bortkørsel af affald og møbler
  • Andre akutte opgaver

Regelmæssig rengøring

Ved regelmæssige rengøring skræddersyer vi i fællesskab en rengøringsplan, hvor du er med til at bestemme dag og interval for rengøringen. Der skal dog tages forbehold for sygdom og ferie, hvor der kan ske ændringer.

Rengøringsmidler

Vi medbringer selv alle rengøringsmidler og andre rengøringsrekvisitter. Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, hvor de fleste er svanemærket. Læs mere om rengøringsmidlerne her. Du skal ikke tænkte på noget selv – så slå benene, nyd kaffen og lade os klare rengøringen.

Håndværker fradrag

Ved rengøring i privat hjem kan du benyttet dig af håndværkerfradraget. Læs mere på SKAT´s hjemmeside.

Visiteret til rengøringshjælp.

Er du visiteret til rengøringshjælp i Svendborg, Langeland, Assens og Nyborg kommune, kan du med tryghed vælge os som frit valgs-leverandør. Få mere at vide her.

MI-VI-REN & Service-Vagten har fokus på dansk arbejdskraft, dansk kvalitet og fynsk håndslag på pålidelighed. Alle vores medarbejder taler dansk, så hvis du har spørgsmål, stå de altid klar til at besvare dem.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på privat rengøringshjælp, kan du enten ringe til os på 70203875 eller sende en besked via. formularen herunder.

Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser og services eller kunne du tænke dig at få hjælp af vores dedikerede medarbejdere? Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 20 38 75
mail@miviren.dk