Rengøring af solceller

Du kan både spare penge og forlænge dine solcellers levetid, ved at få rengjort dem regelmæssigt. Dine solceller bliver hvert år udsat for vind, regn, slud og sne, som dagligt tilfører et nyt lag af snavs og støv. Dette lag kan dække for solstrålerne, og være med til at sænke anlæggets effektivitet.

Hvor er det vigtigt at vaske sine solceller?

Solceller fungerer på den måde, at der sidder en masse dioder, som opfanger sollyset og omdanner det til strøm. Men for at dioderne kan opfange sollyset og fungerer optimalt, skal de være så rene som muligt.

Hvor tit?

For at sikre effektivitet af dine solceller, råder vi til at få dem vaske 1-2 gange om året. Hyppigheden er afhængig af, hvor udsatte de er for udefrakommende snavsfaktorer.

Kan jeg selv gøre det?

Ja, du kan selv vaske dine solceller – men du kan med fordel lade os hjælpe dig. Det kan ofte være svært og omstændigt at få optimal adgang til solcellerne. Derudover er det særdeles vigtigt, at man bruger de rette redskaber og rengøringsmidler, for at undgå ridser og belægninger.

Hos MI-VI-REN & Service-Vagten lægger stor vægt på at udføre en skånsom og professionel rengøring af dine solceller. Vores dygtige medarbejder er altid imødekommende og har fokus på at give dig en god oplevelse.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på solcelle rengøring, kan du enten ringe til os på 70203875 eller sende en besked via. formularen herunder

Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser og services eller kunne du tænke dig at få hjælp af vores dedikerede medarbejdere? Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 20 38 75
mail@miviren.dk