Servicevirksomhed med fødderne solidt plantet i den fynske muld

Dansk arbejdskraft, Dansk kvalitet, Danske produkter og et Fynsk håndslag på pålidelighed – det har lige fra begyndelsen været vores mærkesager.

Nu tænker du sikkert ”Dansk arbejdskraft” – betyder det, at MI-VI-REN og Service-Vagten kun ansætter ”etniske” danskere. Her kan vi svare med et stort og klart NEJ.

Med ”Dansk arbejdskraft” mener vi helt enkelt, at det er meget vigtigt for os, at alle vores ansatte taler og skriver dansk. Vores kunder og borgere spænder fra børnefamilien til de ældste i samfundet, hvor fx engelsk ikke altid er en mulighed, og det er derfor vigtigt, at alle vores ansatte kan kommunikere klart og tydeligt. Derudover tager vi afstand fra brugen af udenlandsk arbejdskraft, hvor medarbejderne arbejder under kummerlige forhold til en meget lav løn – vores ansatte er vores største aktiv, og derfor skal vi passe godt på dem.

Når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, så går vi aldrig på kompromis. Vi sætter en ære i altid at yde den bedst mulige service og pleje for både vores kunder, borgere og ikke mindst vores ansatte.

For at passe på vores ansatte og kunder, anvender vi kun danske miljøvenlige produkter, hvor de fleste er svanemærket.

Læs mere her!

Der var engang…..

Sådan begynder mange gode historier, og det samme er gældende for MI-VI-REN & Service-Vagten.

Grundstenen blev lagt i 2001, hvor Midtfyns Vinduespolering for første gang så dages lys, og de først skridt mod MI-VI-REN og Service-Vagten blev taget. Pia Pauli indehaver og hjertet bag virksomheden, startede Midtfyns Vinduespolering med et ønsket om at levere en god service for både private og erhverv. På daværende tidspunkt havde hun ingen ide om, at omfanget af hendes virksomhed ville udvikle sig til det, den er i dag. Efter opkøbet af Service-Vagten i 20xx, ændrede vi officielt navn til MI-VI-REN & Service-Vagten.

Fra soldat til administrerende direktør

Forinden havde Pia 15 års erfaring fra Forsvaret, først Søværnet og dernæst Hæren. Det var her, ideen til Midtfyns Vinduespolering slog rødder i Pias bevidsthed.  

Pia sidder i dag som administrerende direktør, med over 60 ansatte under sig. Når du møder Pia, vil du dog aldrig blive præsenteret med titlen ”administrerende direktør hos MI-VI-REN og Service-Vagten” – som Pia altid selv påpeger ” jeg er indehaver, men vi er alle lige, og ingen er mere end andre”.

Vores vision

Vi har en vision om at være Fyns mest attraktive leverandør indenfor rengøring, personlig pleje vinduespolering, havehjælp og som noget nyt ”mad ud af huset”, samt yde en personlig og professionel service til både private og erhverv.

Når du får brug for hjælp

Pia Pauli

Indehaver

“Jeg, om nogen, ved hvor vigtigt det er at have
den rette støtte omkring en.

I september 2016 blev jeg ramt
af en hjerneblødning og havde det ikke været for familie,
venner og professionelle hænder, så var jeg aldrig kommet
mig så godt og havde fået min livskvalitet tilbage.”

Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser og services eller kunne du tænke dig at få hjælp af vores dedikerede medarbejdere? Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 20 38 75
mail@miviren.dk