Professionel hjælp til fraflytning og flytte rengøring af bolig

Det kræver blod, sved og tårer at flytte! Eller det kan nogle gange føles sådan, når man står midt i sin stue og er dybt begravet i flyttekasser, hovedrengøring og frasorteringen af gamle ting.

Fraflytning af et lejemål, lejlighed eller hus, kan ofte være mere opfattende end man regner med. Ikke nok med at alt det administrative skal på plads, så skal alt pakkes ned og ud igen, møbler og flyttekasser skal transporteres, den gamle bolig skal have en grundig fraflytningsrengøring, og det nye sted trænger måske også til en kærlig hånd.

En af de hyppigste årsager til, at en flytning ikke går som planlagt, er mangelfuld rengøring og vinduespolering. Alt fra skuffer, skabe, hvidevarer mm. skal rengøres, kalk skal fjernes og vinduerne skal poleres både ude og inde.  Du kan med fordel lade MI-VI-REN stå for start- og slutrengøringen af din bolig, så du er sikret en ekstra grundig rengøring, der kommer ud i alle kroge.

Vi kan tilbyde hjælp til en lang række opgaver i forbindelse med en fraflytning:

  • Start- og slutrengøring/hovedrengøring af private hjem
  • Start- og slutrengøring af kontor, skoler og erhverv
  • Håndværkerrengøring
  • Ned-og udpakning af flyttekasser
  • Rydning og bortskaffelse af møbler og andet affald
  • Vinduespolering – Læs mere her!
  • Andre akutte opgaver

Start-og slutrengøring

Vi udarbejder i fællesskab en rengøringsplan ud fra dine ønsker og behov. Hos os er du altid sikker på, at vi ikke overskrider den aftalte tid og budget. Vi stræber efter 100% kundetilfredshed, og er du mod forventning ikke tilfreds med rengøringen, så kommer vi forbi hurtigst muligt og får rettet op på fejlen.

Regelmæssig rengøring af nye bolig

Ønskes der regelmæssig rengøring, når du er faldet til i det nye sted, kan vi også være behjælpelige her. Læs mere her!

Rengøringsmidler

Vi medbringer selv alle rengøringsmidler og andre rengøringsrekvisitter. Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, hvor de fleste er svanemærket. Læs mere om rengøringsmidlerne her. Du skal ikke tænkte på noget selv.

Håndværker fradrag for private

Ved rengøring i private hjem kan du benyttet dig af håndværkerfradraget. Læs mere på SKAT´s hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtigende tilbud på flyttehjælp og rengøring, kan du enten ringe til os på 70203875 eller sende en besked via. formularen herunder

Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser og services eller kunne du tænke dig at få hjælp af vores dedikerede medarbejdere? Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 20 38 75
mail@miviren.dk